Bli med på å bygge morgendagens digitale AR/VR byrå

 

Arbeidsgiver: Haptiq AS

Stillingstittel: Junior Project Manager

Sted: Oslo

Frist: 24. august 2018

Varighet: Fast

 

Bli kjent med Haptiq AS

Nettsted: www.haptiq.no

Haptiq er et gründer selskap som utvikler banebrytende augmented reality, virtual reality, mixed reality og WebGL løsninger. I bransjen går disse teknologi plattformene under samlingsnavnet Extended Reality (XR) eller utvidet virkelighet. Haptiq er plattform uavhengig. Vi kan utvikle til den plattformen eller det visningsutstyret som passer kundens behov. Det kan være en applikasjon på en smart-telefon eller nettbrett, HMDer eller AR/VR briller som Oculus, Hololens, Magic Leap, store touch-skjermer eller WebGL 3D gjennom en nettleser. Våre kunder drar nytte av vår bransjeledende erfaring og kunnskap innen 3D utvikling for AR og VR applikasjoner. Kreativitet, programmering og optimaliseringsteknikk kombinert med vår gaming og forretningserfaring legger kvaliteten på øverste hylle og muliggjør utvikling av prosjekter som hjelper våre kunder å vokse, styrke merkevaren, øke salg, opplæring og gi bedre service. 

 

Ønskede kvalifikasjoner:

Minimum bachelorgrad. Fagretningene prosjektledelse, IKT, administrasjon eller lignende er foretrukket, men ikke et krav

1-3 års erfaring, men nyutdannede vil også vurderes

Er strukturert, har gjennomføringsevne og har gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig (må beherske minst ett skandinavisk språk i tillegg til engelsk)

God grunnleggende forståelse av teknologi og en drivende nysgjerrighet om det som er nytt

Inspireres av hva digitalisering betyr for selskapers produktivitet og konkurransekraft

Vil jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og business

Hjelper kollegaene dine, ikke fordi du må men fordi du har lyst

Ønsker å være med på å skape noe nytt

 

Hos oss:

Blir du en del av et sterkt fagmiljø internasjonalt fagmiljø innen AR/VR/3D

Får du jobbe med ny teknologi og bli med oss i en konstant læringsprosess

Blir du en del av et engasjerende arbeidsmiljø med kolleger som vil at du skal trives på jobb

Blir du kastet rett ut i det, riktignok med god støtte fra kollegaene dine

 

Haptiq er et gründer selskap med et meget erfarent og dyktig team. I vårt arbeid matcher vi vår kreative og teknologiske kompetanse med strategisk forretningsinnsikt. Vi har global erfaring med å levere prosjekter som tar kreativitet, teknologi og strategi til neste nivå for ledende merkevarer i en rekke bransjer. Selv om vi er et ungt selskap, har vi allerede levert vellykkede utvidede virkelighetsløsninger til bilindustrien, detaljhandel, offshore, shipping, næringseiendom, turisme og kulturelle institusjoner.

Vi tilbyr en spennende reise og utviklingsmuligheter for den rette kandidaten.

 

Send inn søknad, CV, og karakterutskrifter fra videregående skole og høyere utdanning som vedlegg. Vi gleder oss til å lese søknaden din! stale@haptiq.no

 

Sted: Sagveien 21, Oslo

Lønn: Etter avtale

Bransje: AR/VR/3D

Stillingsfunksjon: Prosjektledelse