< back to home

Pressemeldinger

 
 
DSCF6087.JPG

Hoa Binh Nguyen og Daglig leder i Haptiq Ståle Lund-Andersen utenfor Oslo kontoret.

Haptiq vokser i Oslo og Florø

< back to home

(10. september 2018) Haptiq henter inn Hoa Binh Nguyen, med erfaring fra VR Oslo og Inbound Group som ny project manager ved Oslo kontoret, og Eskil Sydengen, som 3D artist ved Florø kontoret. Det er stor pågang med store kundeprosjekter siden oppstarten i januar i år som er grunnen til ansettelsene.

– Med Hoa og Eskil får vi inn kompetanse og energi som brenner for AR og VR utvikling. Det er viktig for oss nå når vi går inn i en kraftig vekstperiode å bygge opp miljøet i begge kontorene med folk som tenner på det de driver med, sier medeier og daglig leder Ståle Lund-Andersen.

– Jeg ser på Haptiq som framtidens digitalbyrå og det er et slikt sted jeg vil jobbe, sier Hoa Binh Nguyen og fortsetter, utvidet og virtuell virkelighet og 3D-animasjon vil stadig bli viktigere for hvordan vi kommuniserer og formidler ideer visuelt. Her er Haptiq bransjeledende.

– Haptiq besitter unik kompetanse på internasjonalt nivå. Jeg gleder meg til å få jobbe med Chester Laquian og Birk Ottesen ved avdelingen i Florø, som er blant de beste på feltet. Jeg har allerede sett på en del av prosjektene de holder på å ferdigstille og vet at her blir det nok å gjøre. Det er utrolig spennende, sier Eskil Sydengen.

– Responsen vi har møtt i markedet har vært over all forventning og vi ser nå at en av de største utfordringene i månedene som kommer er å fortsette å finne gode og engasjerte nye medarbeidere som Hoa og Eskil, sier medeier Arve Øverland ansvarlig forretningsutvikling og strategi i Haptiq AS.

Om Haptiq

Haptiq hjelper kunder med å utvikle nyskapende kreative konsepter forankret i forretningsforståelse. Vår teknologiske og grafiske spiss kompetanse innen utvidet virkelighet, virtuell virkelighet og triple-A gaming gjør at vi kan skape virkelighetsnære 3D opplevelser på aller øverste hylle. De unike kvalitetene innen disse teknologiene gjøre det mulig å gi en realistisk opplevelse av ting, steder, mennesker, produkter, tjenester og systemer i full skala. Dette gir selskaper muligheten til å vise sine kunder det de tilbyr uansett hva det måtte være om det eksisterer eller ikke.

Haptiq ble dannet i januar 2018 av en gruppe erfarne kreatører og digitaliseringseksperter som innehar bransje ledende ekspertise innen digitale kommunikasjonsplattformer, 3D animasjon og programmering. Vi bruker vår kunnskap og erfaring til å hjelpe våre kunder vokse, bygge merkevare, øke salg, forsterke servicen og forenkle opplæring. En ideell blanding av nytenkende kreativitet, grafisk animasjon på triple-A gaming nivå sammen med det siste innen teknologi og strategisk forretningsforståelse.

Mer informasjon, kontakt:

Arve Øverland +47 93 23 43 13