Haptiq vokser i Oslo og Florø

Haptiq henter inn Hoa Binh Nguyen, med erfaring fra VR Oslo og Inbound Group som ny project manager ved Oslo kontoret, og Eskil Sydengen, som 3D artist ved Florø kontoret. Det er stor pågang med store kundeprosjekter siden oppstarten i januar i år som er grunnen til ansettelsene.

– Med Hoa og Eskil får vi inn kompetanse og energi som brenner for AR og VR utvikling. Det er viktig for oss nå når vi går inn i en kraftig vekstperiode å bygge opp miljøet i begge kontorene med folk som er tent på det de driver med, sier medeier og daglig leder Ståle Lund-Andersen.

From left: Hoa Binh Nguyen og CEO Ståle Lund-Andersen

From left: Hoa Binh Nguyen og CEO Ståle Lund-Andersen

 – Jeg ser på Haptiq som framtidens digitalbyrå og det er et slikt sted jeg vil jobbe, sier Hoa Binh Nguyen og fortsetter, utvidet og virtuell virkelighet og 3D-animasjon vil stadig bli viktigere for hvordan vi kommuniserer og formidler ideer visuelt. Her er Haptiq bransjeledende.

 – Jeg gleder meg til å lære av de beste og sitte sammen med Chester og Birk i Florø. Jeg har sett på en del av prosjektene de holder på å ferdigstille og dette skal bli veldig spennende, sier Eskil Sydengen.

 – Responsen vi har møtt i markedet har vært over all forventning og vi ser nå at en av de største utfordringene i månedene som kommer er å fortsette å finne gode og engasjerte nye medarbeidere som Hoa og Eskil, sier medeier Arve Øverland, ansvarlig forretningsutvikling og strategi i Haptiq AS.