Haptiq fortsetter veksten i Florø

Haptiq henter inn Torstein Ryland Grotle, med erfaring fra Itago og utdannet dataingeniør ved Høyskolen i Bergen med en Master i informasjonssikkerhet fra NTNU Gjøvik.  Det er stor pågang med store kundeprosjekter siden oppstarten i januar i år som er grunnen til ansettelsen.

Torstein.jpg

– Med Torstein får vi inn mer kompetanse innen de kodespråkene og verktøyene vi bruker for å utvikle store og komplekse AR, VR, WebGL og game-mode prosjekter. Det er viktig for oss nå når vi er inne i en kraftig vekstperiode å bygge opp produksjonsmiljøet i Florø med folk som brenner for det de driver med, sier medeier og innovasjons leder Chester Laquain.

– Jeg kjenner til gjengen hos Haptiq Florø og dette er et sted jeg kan utvikle meg og jobbe med det jeg liker best med mennesker jeg trives med,  sier Torstein Ryland Grotle og fortsetter, utvidet og virtuell virkelighet og 3D-animasjon er områder jeg fokuserte på under studiene mine og det er fantastisk å få drive denne interessen videre i jobb sammenheng. Haptiq er bransjeledende så her er mye å lære.

– Det er fantastisk spennende å bygge opp et digitalt miljø på internasjonalt topp-nivå på et sted som Florø selv om det blir mye reising og det er verken lett eller billig fra små steder på Vestlandet. Til eksempel skal halve teamet til München og resten til Madrid neste uke så det er spennende tider, sier daglig leder og medeier Ståle Lund-Andersen i Haptiq AS.